Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi geeft kijkje achter de schermen bij onderhoudsbeurt achtbaan

12-12-2019, 12.20 uur

Walibi Holland laat fans meekijken bij het opknappen van een achtbaan. Deze winter wordt één van de vier treinen van de rollercoaster Lost Gravity helemaal uit elkaar gehaald en gereviseerd. In een timelapse-video op social media toont het pretpark hoe dat in zijn werk gaat.

Alle onderdelen worden één voor één verwijderd. Dat gebeurt in de onderhoudsruimte naast de lift van de attractie. Het filmpje van een halve minuut verscheen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube.

"We vinden het leuk om fans inzicht te geven in onze winterse werkzaamheden", laat een woordvoerder aan Looopings weten. Walibi is tot zaterdag 4 april gesloten.

Achteruit
Lost Gravity opende in 2016. De coaster van de Duitse firma Mack Rides is 32 meter hoog en 680 meter lang. Passagiers gaan tijdens een ritje twee keer over de kop. Afgelopen voorjaar werd bekend dat Walibi plannen heeft om de karretjes in de toekomst achteruit te laten gaan.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be