Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland laat bezoekers betalen om wachtrijen over te slaan

09-12-2019, 21.11 uur

Bezoekers van Bobbejaanland kunnen in 2020 tegen betaling wachtrijen overslaan. Het Vlaamse pretpark introduceert volgend seizoen de Express Pass. Voor 12 euro is het mogelijk om bij vier verschillende attracties één keer gebruik te maken van een aparte, kortere wachtrij.

De Express Pass kan gebruikt worden bij tien attracties, waaronder de achtbanen Fury, Typhoon, Naga Bay, Revolution, Dreamcatcher en Oki Doki. Verder kan de pas ingezet worden bij thrillride Sledge Hammer en de waterattracties El Rio, Indiana River en Wildwaterbaan. Bovendien geldt de pas eveneens bij Mount Mara, de virtualreality-versie van de overdekte rollercoaster Revolution.

Een Express Pass is niet persoonsgebonden. "Gebruik je de pass iedere keer voor jezelf, of gebruik je deze één keer samen met drie vrienden?", staat in de beschrijving.

Gratis
De voorrangspas wordt verkocht bij de kassa's en de infobalie van het attractiepark. Er geldt een maximumaantal per dag. Wie tussen 9 december en 15 januari een Bobbejaanland-abonnement aanschaft, krijgt één Express Pass gratis. Het nieuwe seizoen van Bobbejaanland begint op zaterdag 4 april.

Dit jaar experimenteerde het park al met een voorrangspas tijdens het halloweenseizoen, toen onder de noemer Horror Pass. Voor 23 euro kregen bezoekers eenmalig versnelde toegang tot vier spookhuizen en de drie attracties in themagebied Land of Legends: Fury, Sledge Hammer en Typhoon.

Walibi
Bobbejaanland is niet het enige pretpark in België met een betaalde voorrangspas. In Walibi Belgium kost bij vier attracties de wachtrij overslaan 15 euro. Voor 35 euro bovenop de entreeprijs hoeven bezoekers de hele dag nergens meer lang in de rij te staan. Tijdens Halloween gelden hogere tarieven.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be