Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Uitzonderlijk: Toverland opent volledige park al in februari 2020

09-12-2019, 08.47 uur | Reacties

Toverland heeft goed nieuws voor fans. Zij hoeven volgend jaar niet tot het voorjaar te wachten voordat ze weer een ritje kunnen maken in buitenattracties als Fenix, Dwervelwind, Merlin's Quest en Troy. Normaal gesproken gaat het volledige attractiepark pas eind maart open voor publiek. In 2020 begint het pretparkseizoen al in februari.

's Winters opent Toverland normaal gesproken alleen de overdekte themadelen Land van Toos en Wunderwald. Tijdens de voorjaarsvakantie - van zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart 2020 - is voor het eerst het hele park open. Dat is inclusief de buitengebieden Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka. Hetzelfde geldt voor de weekenden in maart.

"Wij spreken zelf van het Pre-season", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Alle attracties zijn in de carnavalsvakantie en de daaropvolgende weekenden geopend, mits de weersomstandigheden het toelaten en er geen onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden."

Dagelijks
Op die dagen gaat het park open van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten 27,50 euro op internet en 29,50 euro aan de kassa. Vanaf zaterdag 28 maart is Toverland weer dagelijks geopend. Het seizoen duurt tot en met zondag 8 november.

Een andere belangrijke wijziging is dat Toverland in 2020 niet meer dagelijks geopend is. Verder blijft het park 's zomers twee uur langer open en wordt het aantal Halloween Nights fors uitgebreid.

Meer Attractiepark Toverland