Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe winterse fotolocaties in de Efteling: ouderwetse kachels

09-12-2019, 16.08 uur

De Efteling zorgt deze winter voor nieuwe fotolocaties. Op verschillende plekken in het attractiepark verschenen de afgelopen dagen ouderwetse kachels. Dankzij een lichteffect lijkt het alsof de kachels echt branden. Bezoekers kunnen er poseren voor een winterse foto.

De decoraties zijn onder andere te vinden bij het Volk van Laaf, het IJspaleis, de Piraña, de Python en Baron 1898. Ze worden omringd door besneeuwde dennenbomen, houtsnippers en felblauwe kerstcadeautjes. De kachels zijn voorzien van het oude Efteling-logo uit de jaren zestig.

Volgens een woordvoerder van de Efteling zit er geen diepere betekenis achter de kacheltjes. Ze zijn louter bedoeld als fotopunt. De Winter Efteling begon vier weken geleden, op maandag 11 november. Het evenement duurt nog tot begin februari.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be