Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vanaf vandaag drie nieuwe figuren in Efteling-attractie Symbolica

09-12-2019, 13.41 uur | Reacties

De Efteling-attractie Symbolica is voorzien van drie nieuwe figuren. Vanaf vandaag komt de strenge lakei O.J. Punctuel vaker voor in het Paleis der Fantasie. Elke rondleiding door de geheime vertrekken van het paleis kreeg een nieuwe animatronic van Punctuel.

Wie kiest voor de Schattentour, ziet O.J. Punctuel in een baljurk met een gouden kroon op zijn hoofd. In zijn rechterhand draagt hij een waaier. Voor de Muziektour heeft de lakei zich vermomd als een marmeren standbeeld. Hij draagt een dirigeerstok en een boek met de tekst 'Symphonica Symbolica'. Bij de Riddertour verbergt Punctuel zich in een harnas. Hij draagt wel zijn kenmerkende gouden staf.

"Door O.J. Punctuel toe te voegen aan deze ruimtes willen we het verschil in de drie tours extra benadrukken en het verhaal versterken", vertelde een woordvoerder eerder. De taferelen zijn nog niet af. Op dit moment bewegen de animatronics nog niet.

Interactief
Dat moet bij aanvang van de kerstvakantie wel het geval zijn. Bovendien wil de Efteling een belangrijk interactief element aan de rit toevoegen. In de drie ruimtes - het Schatten Boudoir, de Muziek Salon en het Helden Kabinet - vraagt de lakei dan aan de gasten om de verboden paleistour, onder leiding van tovernar Pardoes, niet af te maken.

Een foto van de drie animatronics in een ruimte achter de schermen lekte zaterdag al uit via Looopings. Toen misten er nog wel enkele details.Meer Efteling