Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland streeft Walibi voorbij: volgend jaar veertien Halloween Nights

09-12-2019, 08.45 uur

Toverland zet in 2020 vol in op Halloween. Het aantal Halloween Nights in het pretpark wordt uitgebreid van acht naar maar liefst veertien stuks. Daarmee streeft Toverland de concurrentie voorbij. Walibi Holland - al sinds jaar en dag de ongekroonde halloweenkoning van Nederland - kiest volgend jaar voor dertien Halloween Fright Nights, één minder dan Toverland.

"We pakken Halloween elk jaar grootser aan en dit wordt door onze gasten enorm gewaardeerd", vertelt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. "We zien dit ook terug in onze bezoekersaantallen." Dit jaar werd tijdens één van de Halloween Nights een absoluut bezoekersrecord gebroken.

Dat succes wordt in 2020 verder uitgebuit. De veertien Halloween Nights vinden plaats tussen 9 oktober en 8 november 2020. Het park sluit dan om 23.00 uur. Op die dagen én op vijf extra dagen staat overdag een familievriendelijk evenement op het programma: de Halloween Days.

Spookhuizen
Dit jaar presenteerde het Limburgse attractiepark tijdens het halloweenseizoen vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en een walkthrough in de openlucht. Over nieuwigheden voor volgend jaar is nog niets bekend.

De Midzomeravonden in de zomermaanden - met extra entertainment op woensdagen en zaterdagen - keren ook terug. Volgend jaar komen er in totaal twaalf Midzomeravonden, tussen 15 juli en 22 augustus. Dit jaar waren dat er nog tien. Het park is dan tot 23.00 uur geopend. Op andere dagen in de zomervakantie sluit Toverland om 20.00 uur in plaats van 18.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be