Efteling

Uitgelekt: nieuwe animatronics voor Efteling-attractie Symbolica

07-12-2019, 19:08 uur | Reacties

De Efteling installeert deze maand drie nieuwe animatronics in de attractie Symbolica. Looopings kan een eerste foto van de figuren laten zien. De afbeelding werd stiekem achter de schermen genomen door een medewerker. Het gaat om de lakei O.J. Punctuel in drie verschillende gedaantes, bedoeld voor de drie verschillende routes in Symbolica

Bezoekers kunnen in het Paleis der Fantasie kiezen voor de Heldentour, de Muziektour of de Schattentour. Halverwege de rit worden de karretjes opgesplitst, zodat gasten terechtkomen in het Helden Kabinet, de Muziek Salon óf het Schatten Boudoir. Daar wacht O.J. Punctuel hen straks op, in de stijl van de tour. Pardoes verschijnt in een grote spiegel in de vorm van een videoprojectie.


ZIE OOK: Efteling vernieuwt Symbolica: drie nieuwe animatronics en meer interactiviteit

Op de foto is Punctuel achtereenvolgens te zien met een harnas, een muziekboek en een waaier. Hij mist in de laatste pose nog wel zijn kledij. Aan de scènes wordt ook een interactief element toegevoegd. Bezoekers kunnen de touchscreens in de karretjes gebruiken om te kiezen of ze de tour door het paleis willen vervolgen of niet.

Kerstvakantie
Naar verwachting verschijnen de animatronics op maandag 9 december in de attractie. Bij aanvang van de kerstvakantie moeten de bewegingen en de nieuwe effecten werken.

ZIE OOK: Efteling voegt watereffect toe aan nieuwste attractie Symbolica

Reacties