Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand stopt met WhatsApp-updates vanwege nieuwe regels

04-12-2019, 14.50 uur

De WhatsApp-service van Phantasialand wordt noodgedwongen stopgezet. Het Duitse pretpark hield fans de afgelopen tweeënhalf jaar via WhatsApp-berichten op de hoogte van nieuwtjes en acties. Maar de nieuwe gebruikersvoorwaarden van de populaire chat-app, die op 7 december ingaan, verbieden het versturen van nieuwsbrieven.

"Door de nieuwe regels kunnen we via dit kanaal in de toekomst geen contact meer met je opnemen", staat in het laatst verstuurde bericht. "Daarvoor bieden we onze excuses aan." Er komen geen updates meer.

Wie Phantasialand wil blijven volgen, kan dat doen via de officiële website en de Phantasialand-app. Ook is het attractiepark actief op Facebook, Instagram en Twitter. Verder worden er ook regelmatig nieuwsbrieven verstuurd per mail, maar die bevatten vooral reclame voor de dinnershow Fantissima.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be