Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland presenteert toekomstplannen tijdens speciale fandag

03-12-2019, 15.45 uur

Plopsa nodigt alle pretparkfans uit voor een speciale fandag. Op zaterdag 21 december worden de toekomstplannen van de Plopsa Group gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Plopsaland De Panne. Ook krijgen deelnemers een exclusieve rondleiding door het Plopsa Hotel, dat in het najaar van 2020 opengaat.

Fans worden om 10.30 uur ontvangen met een ontbijt. Om 11.00 uur vertelt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof over de uitbreidingsplannen van de Plopsa-parken. Een spectaculaire gelanceerde spinning coaster, die in 2021 naar Plopsaland De Panne komt, zal daarbij niet onbesproken blijven.

Verder is er een presentatie over de shows en evenementen van het komende pretparkseizoen. Daarna staat de rondleiding door het hotel op het programma. Ook wordt een voorbeeldkamer bekeken. Om 13.00 uur volgt een vrij bezoek aan het attractiepark, dat geopend is tot 19.00 uur.

Traditie
Met het organiseren van een winterse fandag keert een oude traditie terug. Tussen 2008 en 2015 vond er ook al jaarlijks een fandag plaats in Plopsaland. Entreebewijzen kosten 5 euro voor Plopsa-abonnees en 25 euro voor niet-abonnees. Aanmelden kan online.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be