Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Souvenirs van nieuwe Efteling-attractie Fabula vanaf vandaag verkrijgbaar

02-12-2019, 12.48 uur | Reacties

De personages uit de nieuwe Efteling-attractie Fabula zijn vanaf vandaag als knuffel verkrijgbaar. Vanmiddag mogen abonnementhouders van het attractiepark de nieuwe 4D-film alvast komen bekijken, vier dagen vóór de officiële opening. Zij krijgen ook alvast de kans om de bijbehorende souvenirs aan te schaffen.

In de Savannebar bij de uitgang worden knuffels verkocht van de twee nog naamloze hoofdpersonages uit de film: de beer en de eekhoorn. In het 4D-avontuur wordt de beer getransformeerd tot achtereenvolgens een struisvogel, een zeeleeuw en een aap. Ook daarvan zijn knuffels gemaakt. Ze kosten 17,50 euro per stuk.

Andere Fabula-souvenirs zijn een mok die reageert op warme drank (12,50 euro), sleutelhangers van de hoofdpersonen (2,50 euro), een magneet (2,50 euro) en een vijfdelige eetset gemaakt van bamboe (15 euro). Efteling-abonnees krijgen 5 procent korting op het aanbod. Vanaf zaterdag 7 december verkoopt de Efteling ook een Fabula-pin met een draaiende wereldbol (6 euro).

Opvolger
Voor reguliere bezoekers gaat de attractie op vrijdag 6 december om 13.00 uur open. Fabula is de opvolger van PandaDroom uit 2002. Er kwam een nieuwe film, geproduceerd door de Britse studio Aardman Animations.

Meer Efteling