Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Ruim 50 procent korting op tickets Disneyland Paris tijdens Frozen-seizoen

28-11-2019, 13:43 uur | ReactiesFoto: Nick Jespers

Entreekaarten voor Disneyland Paris zijn in de aanbieding. Wie tussen 6 januari en 7 februari 2020 één dag naar beide Disney-parken wil, kan nu online tickets aanschaffen voor 51 euro per stuk. Dat is ruim 52 procent goedkoper dan de reguliere toegangsprijs van 107 euro per persoon.

De aanbieding geldt tot en met 6 december, alleen via de officiële Disney-site. Actietickets zijn niet bij de kassa verkrijgbaar.


ZIE OOK: Disneyland Paris: minder attracties, hogere entreeprijzen

In de actieperiode staat Disneyland Paris in het teken van de populaire animatiefilms Frozen en Frozen II. Van 11 januari tot en met 3 mei 2020 vindt in de Disney-parken de eerste editie van Frozen Celebration plaats, met extra entertainment, speciale hapjes en exclusieve souvenirs.

Nieuwe parade
In het Disneyland Park is dan dagelijks de nieuwe parade Frozen II: An Enchanted Journey te zien, met dansers en bekende Frozen-figuren. Op 24, 27 en 29 januari kunnen bezoekers in het gratis toegankelijke uitgaansgebied Disney Village kijken naar het nieuwe avondspektakel Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition.

Verder draait de nieuwe attractie Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park volledig om Frozen, met bekende liedjes uit de eerste film. Bovendien kunnen bezoekers op de foto met sneeuwman Olaf. Die attractie is echter het hele jaar door toegankelijk.

Theatervoorstelling
Ook komen de Frozen-personages voor in de theatervoorstelling Mickey and the Magician (vanaf 1 februari), de parade Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations.

ZIE OOK: Disneyland Paris opent muzikale nieuwe Frozen-attractie Animation Celebration

Reacties