Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man doodgereden door karretje van achtbaan op Duitse kermis

25-11-2019, 11.42 uur | Reacties

Op een Duitse kermis is een man om het leven gekomen nadat hij geraakt werd door het karretje van een achtbaan. Het incident gebeurde zaterdagavond op de kerstmarkt gelegen aan de Landsberger Allee in Berlijn. Volgens de politie gaat het om een medewerker van de attractie.

Hij zou zelfmoord gepleegd hebben. Een reanimatie mocht niet meer baten, melden Duitse media. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De vier personen die in de achtbaantrein zaten, hebben psychologische hulp aangeboden gekregen.

Vermoedelijk vond het voorval plaats bij de kermisattractie Mexico City, een familieachtbaan met een Looney Tunes-thema. Na afloop van het incident werd de kerstmarkt tijdelijk gesloten.

Weihnachtsmarkt
Het evenement, de zogeheten Große Berliner Weihnachtsmarkt, ging vrijdagavond van start. De winterkermis met kraampjes en attracties staat er nog tot en met zondag 29 december.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be