Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Mondo Verde

Twee nieuwe attracties voor Limburgs themapark Mondo Verde

04-02-2020, 11.19 uur

Het Limburgse themapark Mondo Verde opent dit jaar twee nieuwe attracties. Er wordt geïnvesteerd in een grote zweefmolen en een interactieve waterspeelplaats. Dat heeft het park bekendgemaakt op Facebook. De werkzaamheden zijn al enkele maanden bezig.

Mondo Verde, gelegen in Landgraaf, is een combinatie van een natuurpark, een dierentuin en een attractiepark. Er zijn al onder meer een achtbaan, een draaiend schommelschip, botsauto's en een waterbaan met boomstammetjes te vinden.

De zweefmolen van de Italiaanse fabrikant Preston & Barbieri komt vlakbij de botsauto's te staan. Naast de bestaande waterbaan wordt de nieuwe waterspeelplaats gebouwd, met verschillende glijbanen en waterspeeltoestellen. De nieuwe attractie krijgt een piratenthema, blijkt uit een gepubliceerd ontwerp.

Dagelijks
Komend voorjaar moeten de nieuwigheden af zijn. Exacte data zijn nog niet bekendgemaakt. Het park is dagelijks geopend voor publiek, al kunnen er 's winters attracties gesloten zijn in verband met onderhoud.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Familiepark Mondo Verde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be