Dolfinarium

Dolfinarium stunt met 'laagste entreeprijs ooit'

22-11-2019, 14.54 uur | Reacties

Het Dolfinarium in Harderwijk stunt met de entreeprijs. Vanwege Black Friday worden de komende week toegangskaarten verkocht voor 9,99 euro per persoon. Volgens het dierenpark gaat het om de "laagste prijs ooit". "Onze prijs is nog nooit zo laag geweest", staat in een promotietekst.

Het Dolfinarium opende in 1965, dus omgerekend was de toegangsprijs uiteraard ooit wel degelijk lager. "Maar sinds de invoering van de euro niet meer", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "En het aankomende seizoen zullen tickets niet meer voor zo'n lage prijs te boeken zijn." Bovendien is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, staat in de voorwaarden.


ZIE OOK: Video: nieuwe waterattracties in Dolfinarium Harderwijk

De speciale Black Friday-tickets zijn online verkrijgbaar tot en met maandag 2 december, via de ticketshop van het Dolfinarium. Ze zijn te gebruiken tijdens de kerstvakantie - van 21 december tot en met 5 januari, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari - en de openingsdagen in het voorjaar tot en met 30 april 2020.

Show
In december gaat een nieuwe dolfijnenshow in première. Die moet een stuk educatiever worden dan de voorganger, Aqua Bella uit 2013.

ZIE OOK: Kort bezoek aan het Dolfinarium? Betaal per minuut

Reacties