Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium stunt met 'laagste entreeprijs ooit'

22-11-2019, 14.54 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk stunt met de entreeprijs. Vanwege Black Friday worden de komende week toegangskaarten verkocht voor 9,99 euro per persoon. Volgens het dierenpark gaat het om de "laagste prijs ooit". "Onze prijs is nog nooit zo laag geweest", staat in een promotietekst.

Het Dolfinarium opende in 1965, dus omgerekend was de toegangsprijs uiteraard ooit wel degelijk lager. "Maar sinds de invoering van de euro niet meer", laat een woordvoerder aan Looopings weten. "En het aankomende seizoen zullen tickets niet meer voor zo'n lage prijs te boeken zijn." Bovendien is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, staat in de voorwaarden.

De speciale Black Friday-tickets zijn online verkrijgbaar tot en met maandag 2 december, via de ticketshop van het Dolfinarium. Ze zijn te gebruiken tijdens de kerstvakantie - van 21 december tot en met 5 januari, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari - en de openingsdagen in het voorjaar tot en met 30 april 2020.

Show
In december gaat een nieuwe dolfijnenshow in première. Die moet een stuk educatiever worden dan de voorganger, Aqua Bella uit 2013.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be