Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Dierenpark Pairi Daiza bouwt grootste drijvende ijsbaan van Europa

21-11-2019, 12.46 uur | Reacties

In Pairi Daizia, de bestbezochte dierentuin van de Benelux, wordt gebouwd aan een enorme drijvende schaatsbaan. Bezoekers van het dierenpark in Brugelette kunnen deze winter rondjes schaatsen op de grootste drijvende ijspiste van Europa. De winterattractie heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter.

De ijsbaan bevindt zich op een groot meer in het hart van het park, naast het Russische restaurant Izba. Volgens een woordvoerder bestaat het drijvende gevaarte voor 100 procent uit recyclebare materialen.

Normaal gesproken is Pairi Daiza 's winters gesloten. Dit jaar vindt er voor het eerst een speciale winteropenstelling plaats, tussen 14 december en 5 januari. Dan worden ook twee babypanda's voor het eerst getoond aan het publiek. De dieren kwamen in augustus ter wereld. Ze kregen onlangs de namen Bao Di en Bao Mei.

Meer Pairi Daiza
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be