Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling neemt tientallen hotelkamers in gebruik

21-12-2019, 09.49 uur

De Efteling verwelkomt dit weekend de eerste bezoekers in de hotelkamers van vakantiepark Bosrijk. Bestaande appartementen in het zogeheten Landhuys zijn de afgelopen maanden omgebouwd tot volwaardige hotelkamers, waarbij verblijfsgasten vanaf nu gebruik kunnen maken van dagelijkse hotelservices.

Zo kunnen ze 's ochtends ontbijten in het restaurant van Bosrijk en is er een dagelijkse schoonmaakservice. De kamers zelf bestaan uit een ruimere zithoek, een aparte slaapkamer met stapelbed en een klein meubel met mini-koelkast. De oude eethoek is verdwenen. Per kamer is er plek voor vier personen.

Naast de standaard familiekamers biedt het vakantiepark een luxe variant aan, die ook beschikt over een bubbelbad en sauna. Voor bezoekers met speciale wensen zijn er allergeenarme familiekamers beschikbaar. Vanaf 3 januari 2020 is het bij alle familiekamers mogelijk om voor één nacht een verblijf te boeken. Er gelden dan geen vaste aankomstdagen meer.

Januari
Op dit moment zijn 54 appartementen omgebouwd. De verbouwing van de overige 24 appartementen, gelegen in het Poorthuys, start in januari 2020. Met de aanpassing wil de Efteling naar eigen zeggen inspelen op de wensen van de internationale gast, die vaker kiest voor een hotelkamer dan voor een appartement.

De Efteling had al twee hotels: het Efteling Hotel (1992) en het Loonsche Land Hotel (2017).

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be