Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Disneyland Paris opent muzikale nieuwe Frozen-attractie Animation Celebration

18-11-2019, 16:12 uur | Reacties

Fans van Frozen kunnen sinds afgelopen weekend hun hart ophalen bij een nieuwe attractie in Disneyland Paris. In het Walt Disney Studios Park opende gisteren Animation Celebration, waar een eerbetoon wordt gebracht aan animatiefilms. Hoogtepunt van het complex is de interactieve voorstelling Frozen: A Musical Invitation, die meerdere keren per dag wordt opgevoerd.

In twee verschillende ruimtes maken toeschouwers kennis met personages uit het fictieve koninkrijk Arendelle, bekend van de Frozen-films. De eerste scène is vormgegeven als de blokhut van Kristoff en rendier Sven. Samen met prinses Anna leert Kristoff de bezoekers de danspasjes van de iconische Frozen-hit Let It Go, dat in de tweede scène wordt gezongen.


ZIE OOK: Disneyland Paris neemt definitief afscheid van attractie

Die ruimte is gedecoreerd als het ijspaleis van koninging Elsa. Ook het nummer Love is an Open Door komt voorbij. De acteurs spreken en zingen zowel Engels als Frans. Sneeuwman Olaf verschijnt op een videoscherm. Na afloop kunnen bezoekers leren hoe ze een Disney-figuur moeten tekenen. Verder is er een meet-and-greet met Olaf, al moet een ontmoeting wel vooraf gereserveerd worden via een speciale app.

Toy Story
Animation Celebration is de opvolger van de attractie Art of Disney Animation, die in januari definitief sloot. In augustus kwamen al ontwerpen naar buiten. In het gebouw is nu ook een zogeheten zoötroop te vinden, een bijzonder animatie-apparaat met Toy Story-karakters.

Wie geen genoeg kan krijgen van Frozen, kan verderop in het park een voorproefje van de nieuwe bioscoopfilm Frozen II bekijken. Van halverwege januari tot begin mei 2020 staat een Frozen-festival op de planning. Bovendien opent Disneyland Paris over een paar jaar een gloednieuw Frozen-themagebied.ZIE OOK: Disneyland Paris presenteert plannen voor nieuwe Frozen-attractie

Reacties