Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Jubileumeditie van Sinterklaasfeest Duinrell: 'Groter dan ooit'

13-11-2019, 19.55 uur | Reacties

Duinrell wordt eind deze maand voor de tiende keer getransformeerd tot het Landgoed van Sinterklaas. Op 23, 24 en 30 november en 1 december kunnen bezoekers van het Wassenaarse attractiepark tussen 10.00 en 16.30 uur een hoop Sinterklaasactiviteiten beleven.

Dat het een jubileumeditie is, gaat niet ongemerkt voorbij. "Er zal aandacht aan besteed worden tijdens het traditionele SiSaSinterklaasConcert", vertelt een woordvoerster. "We blikken ook terug op de hoogtepunten van de afgelopen jaren." Het concert vindt plaats om 10.30, 11.30, 12.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur. Bovendien is de jaarlijkse Pieten Parade dit keer "groter dan ooit".

La Place-restaurant Schaapskooi wordt omgebouwd tot het Huis van Sinterklaas, waar kinderen onder andere leren hoe hun verlanglijstjes bij Sinterklaas terechtkomen en hoe cadeautjes worden ingepakt. Verder kunnen ze pepernoten proeven.

Roetveegpieten
Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn de winterharde attracties van Duinrell geopend. Ook het Tikibad is toegankelijk. Het pretpark maakt al jaren gebruik van zowel Zwarte Pieten als roetveegpieten. In 2017 ontstond daar nog veel ophef over.Meer Duinrell