Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Oeps: Plopsaland verwacht paar duizend bezoekers, maar verwelkomt tienduizend man

12-11-2019, 16.01 uur

Door een inschattingsfout was Plopsaland De Panne afgelopen weekend niet voorbereid op extreme drukte. Het management had voor zondag gerekend op 3500 bezoekers, maar het goede weer en een kortingsactie brachten maar liefst tienduizend man op de been. Dat resulteerde in lange rijen én een personeelstekort.

Onder de noemer 'Singles Weekend' mochten volwassen bezoekers voor de prijs van een kinderkaartje naar binnen. In combinatie met het uitzonderlijk goede herfstweer zorgde dat voor topdrukte. Het pretpark was echter slechts berekend op één derde van het totale bezoekersaantal.

Lange rijen bij de ingang, de attracties en de restaurants waren het gevolg. Met name in de restaurants zorgde dat voor chaotische situaties.

Planning
Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof geeft toe dat het "uitzonderlijk druk" was en dat de personeelsplanning uitging van 3500 bezoekers. Toch vreest hij niet voor de komende weken. Wel wordt er voortdurend gezocht naar nieuwe medewerkers.

Plopsaland De Panne staat 's winters in het teken van het evenement Winter Magic, met kerstbomen, kampvuren, een ijsbaan en een lichtfestival. Op 16, 17, 23, 24 en 30 november en 1 december is Sinterklaas aanwezig. Vanaf 21 december komt dagelijks de zogeheten Winter Parade voorbij.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be