Efteling

Efteling gaat creatief om met parkeerplaatsen op gigantisch drukke herfstdag

10-11-2019, 19:06 uur | Reacties

Enorme drukte heeft ervoor gezorgd dat de Efteling vandaag creatief moest omgaan met parkeerplekken. De reguliere parkeerplaats van het attractiepark was al snel helemaal vol. Vanwege werkzaamheden kon een extra parkeerterrein niet gebruikt worden.

Daardoor moesten automobilisten uitwijken naar weggetjes en grasvelden achter het park, bij het Efteling Theater en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land. "Onze parkeerplaatsen stonden inderdaad goed vol", bevestigt een Efteling-woordvoerster aan Looopings. "We hebben ook de Eftelingsestraat en de Kinkenpolder moeten inzetten."


ZIE OOK: Grote opknapbeurt voor parkeerterrein Efteling

Waarom was het vandaag zo uitzonderlijk druk? "Het was een prachtige herfstdag en de Albert Heijn-tickets waren vandaag voor het laatst geldig. Die combinatie zorgde voor de grootste drukte." Er waren tienduizenden bezoekers aanwezig. Exacte bezoekersaantallen worden niet bekendgemaakt.

Wachtrij
De wachtrijen bij de grote attracties varieerden tussen de dertig en zestig minuten. Het park sloot om 18.30 uur. Morgen gaat de Winter Efteling officieel van start.

ZIE OOK: Efteling-show Raveleijn keert na drie maanden weer terug

Reacties