Europa-Park

Video: wandeling door Europa-Parks waterpark Rulantica

10-11-2019, 21:58 uur | Reacties

Benieuwd naar Europa-Parks nieuwe waterpark Rulantica? Minder dan drie weken voor de officiële opening kunnen nieuwsgierigen alvast ontdekken hoe het zwemparadijs er precies uitziet. Een YouTube-video toont een uitgebreide rondwandeling door de waterwereld van 32.600 vierkante meter.

In het filmpje van fansite EP Insider komen de verschillende themagebieden voorbij. Die kregen de namen Skip Strand, Rangnakor, Vildstrøm, Trølldal, Lumåfals, Frigg Tempel, Skog Lagune en Vinterhal. Rulantica telt zeventien glijbanen. Verder zijn er onder meer een groot golfslagbad en een 250 meter lange lazy river.


ZIE OOK: Europa-Park deelt foto's van interieur Rulantica

Hoewel de openingsceremonie nog op zich laat wachten, laat Europa-Park de komende weken regelmatig testgroepen toe om het waterpark uit te proberen.

Onderhoud
Rulantica is vanaf 29 november in principe dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Uitzonderingen zijn oudjaarsdag (tot 19.00 uur), 24 en 25 december (gesloten) en 17 januari (gesloten).

Tickets kosten 42,50 euro aan de kassa en 38,50 euro op internet. Vanwege de beperkte capaciteit raadt Europa-Park bezoekers met klem aan om toegangsbewijzen online te bestellen. Voor de officiële openingsdag - donderdag 28 november - zijn alleen avondtickets verkrijgbaar, geldig vanaf 17.00 uur. Die zijn 3 euro goedkoper dan reguliere kaarten.ZIE OOK: Europa-Park onthult plattegrond van nieuw waterpark Rulantica

Reacties