Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Show uit Duits pretpark Europa-Park komt naar Londen

11-11-2019, 10.42 uur

Een grote show uit het Duitse attractiepark Europa-Park is deze winter te zien in Londen. Bezoekers van de winterkermis Hyde Park Winter Wonderland kunnen tussen 21 november en 5 januari kijken naar de 45 minuten durende schaatsvoorstellling Paddington on Ice.

"Deze fantastische ijsshow is al een ongelofelijk succes in Duitsland, waar de productie draait in Europa-Park, het grootste pretpark van het land", staat in de promotietekst. "Tot groot genoegen van Paddington-fans is de show nu voor het eerst te zien in het Verenigd Koninkrijk."

De voorstelling draait om Beertje Paddington, bekend van verschillende kinderboeken, tv-series en films. Tickets kosten 18,95 pond (22 euro) op rustige dagen, 20,95 pond (24 euro) op normale dagen en 23,95 pond (28 euro) op drukke dagen, exclusief transactiekosten.

Alternatief
In Europa-Park wordt in de wintermaanden de alternatieve ijsshow Surpr'Ice with the son of Santa Claus opgevoerd. Die duurt veertig minuten.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be