Kermis

Show uit Duits pretpark Europa-Park komt naar Londen

11-11-2019, 10:42 uur | Reacties

Een grote show uit het Duitse attractiepark Europa-Park is deze winter te zien in Londen. Bezoekers van de winterkermis Hyde Park Winter Wonderland kunnen tussen 21 november en 5 januari kijken naar de 45 minuten durende schaatsvoorstellling Paddington on Ice.

"Deze fantastische ijsshow is al een ongelofelijk succes in Duitsland, waar de productie draait in Europa-Park, het grootste pretpark van het land", staat in de promotietekst. "Tot groot genoegen van Paddington-fans is de show nu voor het eerst te zien in het Verenigd Koninkrijk."


ZIE OOK: Europese kermisattracties massaal verscheept naar Saoedi-Arabië

De voorstelling draait om Beertje Paddington, bekend van verschillende kinderboeken, tv-series en films. Tickets kosten 18,95 pond (22 euro) op rustige dagen, 20,95 pond (24 euro) op normale dagen en 23,95 pond (28 euro) op drukke dagen, exclusief transactiekosten.

Alternatief
In Europa-Park wordt in de wintermaanden de alternatieve ijsshow Surpr'Ice with the son of Santa Claus opgevoerd. Die duurt veertig minuten.ZIE OOK: Video: huwelijksaanzoek tijdens show Europa-Park

Reacties