Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsa-parken spelen ook in op onderwijsstaking: 50 procent korting

06-11-2019, 09.40 uur

Scholieren die zich vanmiddag dreigen te vervelen, kunnen met korting naar de pretparken Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt. Vanwege een landelijke lerarenstaking zijn leerlingen in Nederland massaal vrij. De twee overdekte Plopsa-parken in de Benelux geven voor de gelegenheid 50 procent korting op een ticket.

Entreebewijzen zijn alleen verkrijgbaar via de officiële websites van Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt, met behulp van de kortingscode 'STAKING'. Een kaartje kost dan geen 21,50 euro meer, maar 10,75 euro.

Ook parken als Toverland, Slagharen, Wildlands, Artis, Blijdorp en Madurodam houden vandaag speciale acties. Het bleef lang onduidelijk of de staking door zou gaan. Julianatoren heeft er uiteindelijk voor gekozen om vandaag toch niet open te gaan.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be