Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-show Raveleijn keert na drie maanden weer terug

06-11-2019, 10.23 uurBeeld: @promenadefotos

Efteling-bezoekers kunnen vanaf komend weekend eindelijk weer kijken naar Raveleijn. De paardenshow is sinds begin augustus niet te zien vanwege een technisch mankement. Na ruim drie maanden komt daar verandering in, meldt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

Draconicon, de grote mechanische draak in de voorstelling, ging op 4 augustus kapot. Het vijfkoppige monster moest vervolgens volledig gedemonteerd worden. Daarvoor werd de draak tijdelijk verplaatst naar een afgelegen industrieterrein.

Inmiddels staat het beest weer in Kaatsheuvel. "Draconicon is weer op volle sterkte", vult de voorlichter aan. "Voorlopig zal hij wel in de bovenste positie blijven staan en dus niet vanuit de grond naar boven komen." Vanaf aanstaande zaterdag is Raveleijn weer te zien. Daarmee komt er ook een einde aan een alternatieve show met een zwaardvechtdemonstratie.

Winterstop
Tot wanneer Raveleijn opgevoerd zal worden, heeft de Efteling nog niet bekendgemaakt. Normaal gesproken ontbreekt de voorstelling tussen begin januari en begin april in verband met een jaarlijkse winterstop.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be