Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Bouw je eigen dierentuin: computerspel Planet Zoo officieel uitgebracht

05-11-2019, 14.55 uur

Een gloednieuwe game laat spelers de dierentuin van hun dromen bouwen. Vandaag verschijnt Planet Zoo, waarin het mogelijk is om levensechte dierenparken te ontwerpen en te onderhouden. Het computerspel is voor 44,99 euro verkrijgbaar via distributieplatform Steam.

Planet Zoo werd ontwikkeld door Frontier Developments, bekend van het populaire pretparkspel Planet Coaster uit 2016. Beide games hebben veel van elkaar weg. Wat Planet Zoo bijzonder maakt, is de hyperrealistische manier waarop de dieren zijn geanimeerd. Tot nu toe krijgt het spel zeer positieve recensies.

De game omvat veel meer dan het aanleggen van verblijven en het kopen van dieren. "Elk dier is een denkend en voelend individu met een karakteristiek uiterlijk en een eigen persoonlijkheid", laten de makers weten. "Onderzoek en beheer elke soort en help je dieren zich voort te planten zodat ze hun genen doorgeven aan toekomstige generaties."

Activisten
Spelers moeten zich ook bezighouden met moeilijke beslissingen, bijvoorbeeld over het loslaten van dieren in het wild. Zelfs protesterende dierenactivisten ontbreken niet in Planet Zoo, blijkt uit een trailer die vandaag op YouTube verscheen. "Jouw keuzes komen tot leven in een wereld waar dierenwelzijn en behoud voorop staan."Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be