Disneyland Paris

Video: spectaculaire vuurwerkshow op groot meer in Disneyland Paris

05-11-2019, 16:35 uur | Reacties

In Disneyland Paris is deze week op meerdere dagen een spectaculaire vuurwerkshow te zien. Naast het gebruikelijke avondspektakel Disney Illuminations - bij het kasteel van Doornroosje - kunnen bezoekers ook kijken naar Disney's Magical Fireworks and Bonfire.

Het jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om de 'lege' periode tussen Halloween en Kerstmis te overbruggen. Afgelopen zondag eindigden de halloweenfestiviteiten in de Disney-parken. Op 9 november gaat het kerstseizoen van start.


ZIE OOK: Dit zijn de hoogtepunten van Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris

De vuurwerkshow duurt ongeveer een kwartier. Maandagavond vond de eerste voorstelling van 2019 plaats. Er zijn nog shows op woensdag 6 en vrijdag 8 november, steeds om 20.30 uur. Het evenement is geïnspireerd op het Engelse feest Guy Fawkes Night.

Gratis
Disney's Magical Fireworks and Bonfire wordt gehouden op Lake Disney, het grote meer bij het gratis toegankelijke uitgaansgedeelte Disney Village. Voor het bekijken van de show is dus geen toegangskaartje voor de Disney-parken nodig.ZIE OOK: Video: nieuwe avondshow tijdens Halloween in Disneyland Paris

Reacties