Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: spectaculaire vuurwerkshow op groot meer in Disneyland Paris

05-11-2019, 16.35 uur

In Disneyland Paris is deze week op meerdere dagen een spectaculaire vuurwerkshow te zien. Naast het gebruikelijke avondspektakel Disney Illuminations - bij het kasteel van Doornroosje - kunnen bezoekers ook kijken naar Disney's Magical Fireworks and Bonfire.

Het jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om de 'lege' periode tussen Halloween en Kerstmis te overbruggen. Afgelopen zondag eindigden de halloweenfestiviteiten in de Disney-parken. Op 9 november gaat het kerstseizoen van start.

De vuurwerkshow duurt ongeveer een kwartier. Maandagavond vond de eerste voorstelling van 2019 plaats. Er zijn nog shows op woensdag 6 en vrijdag 8 november, steeds om 20.30 uur. Het evenement is geïnspireerd op het Engelse feest Guy Fawkes Night.

Gratis
Disney's Magical Fireworks and Bonfire wordt gehouden op Lake Disney, het grote meer bij het gratis toegankelijke uitgaansgedeelte Disney Village. Voor het bekijken van de show is dus geen toegangskaartje voor de Disney-parken nodig.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be