Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Tekenfilmfiguur Peppa Pig voor het eerst in Plopsa-pretparken

04-11-2019, 20.21 uur

De tijd dat bezoekers van de Plopsa-pretparken alleen figuren uit de stal van Studio 100 konden ontmoeten, ligt achter ons. Na gastbezoeken van onder meer Bert en Ernie uit Sesamstraat, Meneer de Uil uit De Fabeltjeskrant en de pups van PAW Patrol was tijdens de herfstvakantie Peppa Pig aanwezig in Plopsa Indoor Hasselt.

Het populaire varkentje bracht voor het eerst een bezoek aan een Plopsa-park, voor een speciale show en een meet-and-greet. Bijzonder was dat het tekenfilmfiguur niet werd uitgebeeld als een klassieke looppop, maar als een kleine marionet. In de kerstvakantie komt Peppa Pig naar Plopsa Indoor Coevorden in Drenthe.

Voor Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof is het geen probleem om ook karakters binnen te halen die niet bij moederbedrijf Studio 100 horen. "Alles wat een klein beetje interessant is voor families met kinderen proberen we een plaats te geven in het park", vertelde hij afgelopen week in een aflevering van de Looopings Podcast. "Bij voorkeur zijn dat Studio 100-karakters." Dat is echter geen vereiste.

Themagebieden
Van Peppa Pig bestaan al themagebieden in drie Europese pretparken: Paultons Park (Groot-Brittannië), Gardaland (Italië) en Heide Park (Duitsland). Het varkentje was afgelopen zomer al te gast in het Apeldoornse pretpark Julianatoren.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be