Fans

Boze vlogger laat videocompilatie met pretparkgekkies offline halen

08-11-2019, 20:29 uur | ReactiesFoto: Pretparknostalgie

Een boze vlogger heeft ervoor gezorgd dat een hilarische videocompilatie met pretparkfans van het internet is gehaald. YouTube-account Yodakoeken maakte eerder dit jaar furore met 'De Ultieme Pretparkgekkies Compilatie'. Onlangs verscheen deel twee, waarin tientallen bekende en minder bekende figuren uit de pretparkwereld voorbijkomen.

Eén van de personen in de video was daar echter niet van gediend. Herman Liesemeijer van de YouTube-pagina Pretparknostalgie, die enkele seconden in de compilatie voorkwam, besloot vorige maand een officiële klacht in te dienen bij YouTube. Daarop is de videomontage verwijderd. Ook liet hij verschillende berichten op social media met zijn beeltenis erin censureren.


ZIE OOK: Hilarische videocompilatie brengt alle 'pretparkgekkies' samen

Vanaf vandaag staat deel twee van de komische compilatie weer op YouTube, hetzij zonder het gewraakte fragment met Liesemeijer.

Tienduizend
Het eerste deel is intussen bijna tienduizend keer bekeken. Wie klager Liesemeijer in volle glorie wil bekijken, kan daarvoor terecht op zijn eigen kanaal.ZIE OOK: Man komt van cocaïneverslaving af dankzij pretparken

Reacties