Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Boze vlogger laat videocompilatie met pretparkgekkies offline halen

08-11-2019, 20.29 uurBeeld: Pretparknostalgie

Een boze vlogger heeft ervoor gezorgd dat een hilarische videocompilatie met pretparkfans van het internet is gehaald. YouTube-account Yodakoeken maakte eerder dit jaar furore met 'De Ultieme Pretparkgekkies Compilatie'. Onlangs verscheen deel twee, waarin tientallen bekende en minder bekende figuren uit de pretparkwereld voorbijkomen.

Eén van de personen in de video was daar echter niet van gediend. Herman Liesemeijer van de YouTube-pagina Pretparknostalgie, die enkele seconden in de compilatie voorkwam, besloot vorige maand een officiële klacht in te dienen bij YouTube. Daarop is de videomontage verwijderd. Ook liet hij verschillende berichten op social media met zijn beeltenis erin censureren.

Vanaf vandaag staat deel twee van de komische compilatie weer op YouTube, zij het zonder het gewraakte fragment met Liesemeijer.

Tienduizend
Het eerste deel is intussen bijna tienduizend keer bekeken. Wie klager Liesemeijer in volle glorie wil bekijken, kan daarvoor terecht op zijn eigen kanaal.Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be