Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Heftige nieuwe kermisattractie Toxic steelt de show op coronakermis

26-07-2020, 21.46 uur | Reacties

De coronaversie van de Tilburgse kermis, die vanavond ten einde loopt, betekende ook de première van de opzienbarende thrillride Toxic. Het gaat om een molen van het type speed flip, die maar weinig op de kermis voorkomt. Exploitant Niek Moonen nam de attractie over van een Belgische exploitant.

Vervolgens kreeg de ride een grondige make-over en een nieuwe naam. Eigenlijk had Toxic in het voorjaar al operationeel moeten zijn, maar door de coronacrisis vond de opening afgelopen week plaats in Tilburg. Daar ontpopte de attractie zich tot dé blikvanger.

De tien meter hoge molen van de Italiaanse fabrikant Moser's Rides bestaat uit vier armen met in totaal zestien schommelende gondels voor elk twee personen. Doordat de armen tijdens de rit omhoog gebracht worden, gaan inzittenden talloze keren over de kop.

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be