Europa-Park

Europa-Park deelt foto's van interieur Rulantica

29-10-2019, 22:00 uur | Reacties

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Rulantica, het gloednieuwe waterpark van Europa-Park. Vier weken voor de opening is een groot deel van het zwemparadijs al zo goed als af, blijkt uit nieuwe beelden.

Het Duitse attractiepark heeft een reeks geënsceneerde marketingfoto's verspreid van de overdekte waterwereld van 32.600 vierkante meter. Die geven een goede indruk van wat bezoekers straks te wachten staat.


ZIE OOK: Europa-Park test eerste glijbaan van nieuw waterpark Rulantica

Europa-Park brengt de themagebieden Skip Strand, Skog Lagune, Trølldal, Lumåfals en Vinterhal alvast in beeld. Ook de waterglijbanen in themadeel Rangnakor komen voorbij, net als de lazy river Snorri's Saga.

Glijbanen testen
Op sommige foto's prijkt Jessica de Jong, die al vaker glijbanen in Rulantica mocht testen. De Nederlandse pretparkfan was vorig jaar nog het gezicht van het Duitse pretpark op social media. Tegenwoordig werkt ze er als producente en social media-medewerkster.

Gisteren werd de plattegrond van Rulantica al onthuld. Het waterpark telt zeventien verschillende glijbanen. Op 28 november vindt de opening plaats.

ZIE OOK: Nederlandse RollercoasterGirl neemt afscheid: Europa-Park kiest opvolger

Reacties