Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park deelt foto's van interieur Rulantica

29-10-2019, 22.00 uur

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Rulantica, het gloednieuwe waterpark van Europa-Park. Vier weken voor de opening is een groot deel van het zwemparadijs al zo goed als af, blijkt uit nieuwe beelden.

Het Duitse attractiepark heeft een reeks geënsceneerde marketingfoto's verspreid van de overdekte waterwereld van 32.600 vierkante meter. Die geven een goede indruk van wat bezoekers straks te wachten staat.

Europa-Park brengt de themagebieden Skip Strand, Skog Lagune, Trølldal, Lumåfals en Vinterhal alvast in beeld. Ook de waterglijbanen in themadeel Rangnakor komen voorbij, net als de lazy river Snorri's Saga.

Glijbanen testen
Op sommige foto's prijkt Jessica de Jong, die al vaker glijbanen in Rulantica mocht testen. De Nederlandse pretparkfan was vorig jaar nog het gezicht van het Duitse pretpark op social media. Tegenwoordig werkt ze er als producente en social media-medewerkster.

Gisteren werd de plattegrond van Rulantica al onthuld. Het waterpark telt zeventien verschillende glijbanen. Op 28 november vindt de opening plaats.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be