Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands laat kinderen gratis binnen op stakingsdag

29-10-2019, 21.11 uurBeeld: Henk-Jan Hoiting

Wildlands Adventure Zoo Emmen laat kinderen op woensdag 6 november gratis naar binnen. Vanwege een landelijke staking in het onderwijs mogen basisschoolleerlingen kosteloos naar het Drentse dierenpark, onder begeleiding van een volwassene.

Scholieren in het voortgezet onderwijs krijgen korting. Zij kunnen een ticket kopen voor de helft van de prijs. Dan kost een entreebewijs nog 11,25 euro op internet of 13,75 euro aan de kassa. De kaartjes zijn verkrijgbaar via wildlands.nl/stakingsdag.

Wie gratis wil langskomen, heeft ook een toegangsbewijs nodig. Die kunnen besteld worden in combinatie met één van de andere tickets. Normaal gesproken kost een entreekaart voor Wildlands 22,50 euro op internet en 27,50 euro aan de kassa.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be