Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: nieuwe kerstshow Attractiepark Slagharen in première

16-12-2019, 13.14 uur

In Attractiepark Slagharen is afgelopen weekend een nieuwe kerstshow in première gegaan. Tijdens het winterseizoen kunnen bezoekers dagelijks kijken naar een speciale kerstvoorstelling in het American Circus Theater: het Kerstcircus. De show draait om een kerstelf die indruk wil maken op de Kerstman.

Als hij wil zorgen voor een witte kerst, dreigt het hele kerstfeest in gevaar te komen. In de veertig minuten durende show komen verschillende circusacts voorbij, waaronder luchtacrobatiek. Ook is er een rol weggelegd voor Slagharen-mascottes Randy en Rosie. De voorstelling werd geproduceerd door Aniba Productions uit Almere.

Deze winter is het Overijsselse pretpark nog geopend van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari. Het Kerstcircus wordt dan meerdere keren per dag opgevoerd. Verder kunnen bezoekers kijken naar een winterse 4D-film. Ook is er een overdekte ijsbaan. Alle dagen worden afgesloten met Miracle of Lights; een lichtjesparade en een avondshow met lasers en vuurwerk.

























Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be