Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Eddie de Clown sluit Halloween Fright Nights in stijl af: met kerstliedje

28-10-2019, 10.07 uur

Mascotte Eddie de Clown heeft de Halloween Fright Nights in Walibi Holland zondagavond op geheel eigen wijze afgesloten. Dat deed hij door bezoekers in de scare zone Eddie's Festival of Freaks even vóór sluitingstijd onverwachts te trakteren op een kerstliedje. Na afloop van zijn gebruikelijke programma werd de kerstklassieker All I Want for Christmas Is You van Mariah Carey gestart.

Daarvoor deed de horrorclown een beroep op zangeres Emmaly Brown, die tijdens de Fright Nights elke avond haar zangkunsten ten gehore bracht in de nieuwe scare zone. Het geïmproviseerde extra optreden werd gehouden in het bijzijn van alle scare actors en artiesten in het gebied.

De Halloween Fright Nights vonden plaats op twaalf dagen in oktober. Op vier dagen was het pretpark volledig uitverkocht, met zo'n 23.000 bezoekers: zaterdag 19, zondag 20, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober. Op twee andere dagen werd het maximumaantal bezoekers bijna bereikt. Gisteren trok het evenement zo'n 20.000 belangstellenden.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be