Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nog nooit zo veel bezoekers in Toverland als afgelopen weekend

28-10-2019, 18.20 uur

Toverland heeft afgelopen weekend een record gebroken. Nog nooit verwelkomde het Limburgse attractiepark in één dag tijd zo veel bezoekers. Zaterdag bracht een Halloween Night ruim 14.000 mensen op de been.

Een woordvoerster van Toverland maakt geen exacte aantallen bekend, maar bevestigt dat er een bezoekersrecord is gesneuveld. Het vorige record dateert van een jaar geleden, toen er voor het eerst in de geschiedenis meer dan 14.000 bezoekers langskwamen.

"Halloween is altijd een belangrijke periode, maar je merkt dat het evenement steeds populairder wordt", zegt de voorlichtster. "We zijn dan ook ontzettend trots op wat ons entertainmentteam en de acteurs dit keer weer hebben neergezet."

Acht dagen
Toverland vierde Halloween tussen 12 en 27 oktober, met op acht dagen een speciaal avondevenement. Of het aantal halloweenavonden volgend jaar wordt uitgebreid, is nog niet besloten. Het zomerseizoen van Toverland loopt nog tot en met zondag 3 november. In de wintermaanden is slechts een deel van het park geopend.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be