Attractiepark Toverland

Nog nooit zo veel bezoekers in Toverland als afgelopen weekend

28-10-2019, 18.20 uur | Reacties

Toverland heeft afgelopen weekend een record gebroken. Nog nooit verwelkomde het Limburgse attractiepark in één dag tijd zo veel bezoekers. Zaterdag bracht een Halloween Night ruim 14.000 mensen op de been.

Een woordvoerster van Toverland maakt geen exacte aantallen bekend, maar bevestigt dat er een bezoekersrecord is gesneuveld. Het vorige record dateert van een jaar geleden, toen er voor het eerst in de geschiedenis meer dan 14.000 bezoekers langskwamen.


ZIE OOK: Toverland breekt bezoekersrecord op laatste halloweenavond

"Halloween is altijd een belangrijke periode, maar je merkt dat het evenement steeds populairder wordt", zegt de voorlichtster. "We zijn dan ook ontzettend trots op wat ons entertainmentteam en de acteurs dit keer weer hebben neergezet."

Acht dagen
Toverland vierde Halloween tussen 12 en 27 oktober, met op acht dagen een speciaal avondevenement. Of het aantal halloweenavonden volgend jaar wordt uitgebreid, is nog niet besloten. Het zomerseizoen van Toverland loopt nog tot en met zondag 3 november. In de wintermaanden is slechts een deel van het park geopend.

ZIE OOK: Foto's: zo eng zijn de Halloween Nights 2019 in Toverland

Reacties