Efteling

Foto's: Efteling stript restaurant PandaDroom

25-10-2019, 21:54 uur | Reacties

Er is weinig meer over van het restaurant bij de uitgang van PandaDroom in de Efteling. Sinds 2002 konden Efteling-bezoekers in zelfbedieningsrestaurant de Octopus terecht voor hapjes en drankjes. Deze week werd de ruimte bijna volledig gestript.

Dat is te zien op foto's van fansite Eftelingsestraat.nl. Alleen een houten paal en lampen in de vorm van kwallen herinneren nog aan het oorspronkelijke interieur.


ZIE OOK: Efteling vervangt 4D-film PandaDroom: de eerste beelden

Het restaurant krijgt meer zitplaatsen en een nieuwe menukaart met vlees- en visgerechten en veganistische opties. De Efteling spreekt over "een wereldse keuken". Verder komt er een ander kassasysteem, met een buzzer. De bestaande souvenirwinkel wordt voorzien van een barretje.

Verplaatst
De verbouwing valt samen met de sluiting van PandaDroom op zondag 3 november. Vanaf zaterdag 7 december is er een nieuwe 4D-film te zien met de naam Fabula. Vanwege de werkzaamheden werden de in- en uitgang van PandaDroom onlangs verplaatst.ZIE OOK: Verbouwing PandaDroom in de Efteling al begonnen, maar attractie blijft open

Reacties