Movie Park Germany

Halloween in Movie Park: bezoekers mogen voor één keer verkleed komen

25-10-2019, 20:58 uur | Reacties

Bezoekers van het populaire Halloween Horror Festival in Movie Park Germany mogen volgende week bij hoge uitzondering verkleed naar het park komen. Normaal gesproken is het niet toegestaan om zelf een horrorkostuum aan te trekken, om verwarring met de professionele acteurs te voorkomen. Op donderdag 31 oktober wijkt men daar voor één keer van af.

Het dragen van een masker en het meenemen van scherpe voorwerpen is niet toegestaan. Verder laat Movie Park alles toe, van zombies tot piraten en van duivels tot clowns. "Zo veranderen gasten het park in het grootste halloweenfeest aller tijden", laat een woordvoerder weten. "Er zijn nog nooit eerder zo veel monsters in het park geweest."


ZIE OOK: Disney-figuren in Movie Park Germany op speciale cosplay-dag

Movie Park zet zelf 280 acteurs in. Zij zullen "gemarkeerd" worden. "Om op de halloweenavond onderscheid te kunnen maken tussen bezoekers en acteurs." Het evenement telt vier scare zones, zeven haunted houses en een walkthrough in de openlucht.

Middernacht
Bovendien is het Duitse pretpark op 31 oktober tot middernacht geopend, inclusief de spookhuizen, enkele grote attracties en een dj. Normaal gesproken sluit Movie Park tijdens het Halloween Horror Festival om 22.00 uur. Entreebewijzen zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Een online ticket kost 31 euro.

ZIE OOK: Video: pretparkvloggers schrikken zich rot in spookhuizen Movie Park

Reacties