Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland stunt met entreeprijs in laatste weekend van het seizoen

24-10-2019, 12.46 uur

Een bezoek aan Toverland kan een stuk goedkoper tijdens het laatste weekend van het zomerseizoen. Gewoonlijk kost een regulier entreebewijs met een parkeerticket 43 euro. Op internet zijn nu tickets voor 19,50 euro per persoon verkrijgbaar, inclusief parkeren. Met de parkeerkosten meegerekend is dat een korting van bijna 55 procent.

De kortingskaarten zijn geldig op zaterdag 2 of zondag 3 november. Dat is het laatste weekend van 2019 waarin het volledige attractiepark geopend is, inclusief entreegebied Port Laguna en themadeel Avalon. Daarin staat de veertig meter hoge wing coaster Fenix.

In de wintermaanden zijn alleen twee overdekte themagebieden toegankelijk: Land van Toos en Wunderwald. Tijdens de kerstvakantie komt daar houten achtbaan Troy bij.

Webwinkel
De tickets zijn te vinden in de webwinkel van het AD. Wie kleiner is dan 120 centimeter, betaalt 12,50 euro voor een actieticket. Normaal gesproken is dat 23,50 euro.

In tegenstelling tot parken als Bobbejaanland, Walibi Belgium en Movie Park Germany viert Toverland in het weekend van 2 en 3 november geen Halloween meer.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be