Attractiepark Toverland

Toverland stunt met entreeprijs in laatste weekend van het seizoen

24-10-2019, 12.46 uur | Reacties

Een bezoek aan Toverland kan een stuk goedkoper tijdens het laatste weekend van het zomerseizoen. Gewoonlijk kost een regulier entreebewijs met een parkeerticket 43 euro. Op internet zijn nu tickets voor 19,50 euro per persoon verkrijgbaar, inclusief parkeren. Met de parkeerkosten meegerekend is dat een korting van bijna 55 procent.

De kortingskaarten zijn geldig op zaterdag 2 of zondag 3 november. Dat is het laatste weekend van 2019 waarin het volledige attractiepark geopend is, inclusief entreegebied Port Laguna en themadeel Avalon. Daarin staat de veertig meter hoge wing coaster Fenix.


ZIE OOK: Toverland wijzigt openingstijden in winterperiode

In de wintermaanden zijn alleen twee overdekte themagebieden toegankelijk: Land van Toos en Wunderwald. Tijdens de kerstvakantie komt daar houten achtbaan Troy bij.

Webwinkel
De tickets zijn te vinden in de webwinkel van het AD. Wie kleiner is dan 120 centimeter, betaalt 12,50 euro voor een actieticket. Normaal gesproken is dat 23,50 euro.

In tegenstelling tot parken als Bobbejaanland, Walibi Belgium en Movie Park Germany viert Toverland in het weekend van 2 en 3 november geen Halloween meer.

ZIE OOK: Kruidvat-actie loopt storm: gratis pretparkkaartjes zijn op

Reacties