Efteling

Verbouwing PandaDroom in de Efteling al begonnen, maar attractie blijft open

22-10-2019, 19.27 uur | Reacties

De verbouwing van de Efteling-attractie PandaDroom is al begonnen. Het achterhaalde 4D-theater krijgt dit najaar een grote opknapbeurt, waarbij onder andere de film wordt vervangen. De nieuwe naam luidt Fabula. Hoewel de attractie op dit moment nog gewoon operationeel is, vinden op verschillende plekken werkzaamheden plaats.

Zo is de interactieve Dierenwereld bij de uitgang afgesloten, net als het restaurant Octopus en de naastgelegen souvenirwinkel Panda. Bezoekers die de film gezien hebben, worden nu via een deur rechts voor het filmscherm naar buiten geleid. Ze verlaten het pand via een paadje achter de schermen, langs snackrestaurant De Steenbok.


ZIE OOK: Efteling-fans nemen afscheid van PandaDroom: 'Keihard meezingen'

Ook bij de ingang van PandaDroom wordt gewerkt. Eén van de twee grote rotsen staat in de steigers. Daar is ook alvast het logo van Fabula verschenen. Het betreden van de wachtrij kan tijdelijk via het oorspronkelijke uitgangspad.

Dicht
PandaDroom is op zondag 3 november voor de allerlaatste keer geopend. Daarna blijft de attractie naar verwachting ruim een maand dicht. Het is de bedoeling dat Fabula op zaterdag 7 december af is. De renovatie kost 3,5 miljoen euro.

ZIE OOK: Efteling vervangt 4D-film PandaDroom: de eerste beelden

Reacties