Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verbouwing PandaDroom in de Efteling al begonnen, maar attractie blijft open

22-10-2019, 19.27 uur

De verbouwing van de Efteling-attractie PandaDroom is al begonnen. Het achterhaalde 4D-theater krijgt dit najaar een grote opknapbeurt, waarbij onder andere de film wordt vervangen. De nieuwe naam luidt Fabula. Hoewel de attractie op dit moment nog gewoon operationeel is, vinden op verschillende plekken werkzaamheden plaats.

Zo is de interactieve Dierenwereld bij de uitgang afgesloten, net als het restaurant Octopus en de naastgelegen souvenirwinkel Panda. Bezoekers die de film gezien hebben, worden nu via een deur rechts voor het filmscherm naar buiten geleid. Ze verlaten het pand via een paadje achter de schermen, langs snackrestaurant De Steenbok.

Ook bij de ingang van PandaDroom wordt gewerkt. Eén van de twee grote rotsen staat in de steigers. Daar is ook alvast het logo van Fabula verschenen. Het betreden van de wachtrij kan tijdelijk via het oorspronkelijke uitgangspad.

Dicht
PandaDroom is op zondag 3 november voor de allerlaatste keer geopend. Daarna blijft de attractie naar verwachting ruim een maand dicht. Het is de bedoeling dat Fabula op zaterdag 7 december af is. De renovatie kost 3,5 miljoen euro.

















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be