Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Man komt van cocaïneverslaving af dankzij pretparken

22-10-2019, 11.40 uur | Reacties

Een Nederlander die jarenlang verslaafd was aan cocaïne, is op een bijzondere manier van zijn verslaving afgekomen. Tommy Derksen gebruikte naar eigen zeggen cocaïne om zijn emoties weg te kunnen stoppen. De uitkomst bleek het bezoeken van attractieparken. Dat was maandagavond te zien in het SBS-programma Man Bijt Hond.

"Ik heb nu andere dingen om voor te leven", vertelt Derksen. "In plaats van de hele tijd met je hoofd met een verslaving bezig te zijn, heb ik het aardig omgezet naar een andere verslaving." Hij is het afgelopen jaar begonnen met het filmen van pretparken en achtbanen. "Daar maak ik aardig wat dopamine bij aan."

Op die manier kwam hij niet alleen van zijn verslaving af, maar ook van zijn depressie. Het tv-programma volgde Derksen tijdens een middagje vloggen in Walibi Holland, waar zijn favoriete achtbaan staat: Untamed.

Uitzending
De uitzending van Man Bijt Hond is online terug te kijken. Het item met de pretparkfan begint na twaalf minuten. Voor wie de vlogs van Derksen terug wil kijken: op YouTube is hij actief onder de naam 'Nameplate One Tommy Derksen'.

Meer fans
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be