Fans

Man komt van cocaïneverslaving af dankzij pretparken

22-10-2019, 11.40 uur | Reacties

Een Nederlander die jarenlang verslaafd was aan cocaïne, is op een bijzondere manier van zijn verslaving afgekomen. Tommy Derksen gebruikte naar eigen zeggen cocaïne om zijn emoties weg te kunnen stoppen. De uitkomst bleek het bezoeken van attractieparken. Dat was maandagavond te zien in het SBS-programma Man Bijt Hond.

"Ik heb nu andere dingen om voor te leven", vertelt Derksen. "In plaats van de hele tijd met je hoofd met een verslaving bezig te zijn, heb ik het aardig omgezet naar een andere verslaving." Hij is het afgelopen jaar begonnen met het filmen van pretparken en achtbanen. "Daar maak ik aardig wat dopamine bij aan."


ZIE OOK: Nederlandse pretparkfan valt 60 kilo af om in achtbanen te passen

Op die manier kwam hij niet alleen van zijn verslaving af, maar ook van zijn depressie. Het tv-programma volgde Derksen tijdens een middagje vloggen in Walibi Holland, waar zijn favoriete achtbaan staat: Untamed.

Uitzending
De uitzending van Man Bijt Hond is online terug te kijken. Het item met de pretparkfan begint na twaalf minuten. Voor wie de vlogs van Derksen terug wil kijken: op YouTube is hij actief onder de naam 'Nameplate One Tommy Derksen'.

ZIE OOK: Hilarische videocompilatie brengt alle 'pretparkgekkies' samen

Reacties