Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings breidt pagina's met actuele wachttijden uit

27-10-2019, 10.32 uur

Het Looopings-overzicht met actuele wachttijden van pretparken is uitgebreid. Wie naar looopings.nl/wachten surft, ontdekt nu de wachttijden en showtijden van maar liefst 27 verschillende Europese attractieparken. Geen enkele website ter wereld toont live-informatie van zo veel parken in Europa.

Onlangs werden gegevens van bijvoorbeeld Chessington World of Adventures (Groot-Brittannië) en Djurs Sommerland (Denemarken) toegevoegd. Dankzij het overzicht hoeven frequente pretparkbezoekers niet steeds een nieuwe app te installeren als ze een dagje weg zijn.

Alle informatie is afkomstig uit de apps van de parken zelf. Daarom ontbreken de parken die geen eigen app met wachttijden hebben, zoals Toverland, Bobbejaanland en Movie Park Germany. De pagina's die het vaakst bekeken worden, zijn die van de Efteling, Europa-Park en Walibi Holland.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be