Looopings

Looopings breidt pagina's met actuele wachttijden uit

27-10-2019, 10.32 uur | Reacties

Het Looopings-overzicht met actuele wachttijden van pretparken is uitgebreid. Wie naar looopings.nl/wachten surft, ontdekt nu de wachttijden en showtijden van maar liefst 27 verschillende Europese attractieparken. Geen enkele website ter wereld toont live-informatie van zo veel parken in Europa.

Onlangs werden gegevens van bijvoorbeeld Chessington World of Adventures (Groot-Brittannië) en Djurs Sommerland (Denemarken) toegevoegd. Dankzij het overzicht hoeven frequente pretparkbezoekers niet steeds een nieuwe app te installeren als ze een dagje weg zijn.


ZIE OOK: Looopings maakt actuele wachttijden van tientallen pretparken inzichtelijk

Alle informatie is afkomstig uit de apps van de parken zelf. Daarom ontbreken de parken die geen eigen app met wachttijden hebben, zoals Toverland, Bobbejaanland en Movie Park Germany. De pagina's die het vaakst bekeken worden, zijn die van de Efteling, Europa-Park en Walibi Holland.

Klok
Wie de wachttijden snel wil vinden, kan op de mobiele website gebruikmaken van het klokicoontje in het hoofdmenu. Verder is de officiële Looopings-app voor iPhone en Android voorzien van een apart menu-item. Daarnaast zijn de wachttijden van de Efteling ook makkelijk te raadplegen via het adres www.efteling.net.

Reacties