Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: pretparkvloggers schrikken zich rot in spookhuizen Movie Park

20-10-2019, 12.55 uur | Reacties

Hoe eng zijn de spookhuizen van het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany? Een groep pretparkvloggers nam zaterdagavond de proef op de som. Youtuber Pieter Leebooij organiseerde een vip-meeting om de halloweenattracties in het Duitse pretpark achter elkaar te bezoeken.

Het gaat om de zeven haunted houses Project Ningyo, The Walking Dead Breakout, Slaughterhouse, Insidious - Chapter 2, Circus of Freaks, Hostel en Wrong Turn. Ook Campout, een walkthrough in de openlucht, kwam aan de beurt. De ruim dertig deelnemers hoefden daarbij niet in de wachtrij te staan. Bovendien kregen ze een kijkje achter de schermen.

Naast Leebooij, bekend van YouTube-kanaal zerogreviews, waren ook andere prominenten uit de fanwereld van de partij. "Dat we alle spookhuizen in een paar uur tijd konden afwerken, was echt uniek", vertelt de organisator aan Looopings. "Dat krijg je normaal gesproken niet voor elkaar op zo'n drukke avond." Hoe het de groep in de spookhuizen verging, laat hij zien in een korte YouTube-video.Meer Movie Park Germany
Reacties