Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Directeur Floriade slaat man het ziekenhuis in

20-06-2012, 11.00 uur

Paul Beck, de 63-jarige directeur van de Floriade, heeft gistermiddag gevochten in zijn kantoor. Hij deed dat met een Venlonaar van 51, die er een hersenschudding en een blauw oog aan overhield. Beck kreeg zelf nog een kopstoot te verwerken.

De aanleiding voor de vechtpartij zou een akkefietje over een parkeerplek zijn geweest. De baas van de Limburgse tuinbouwtentoonstelling, in de jaren negentig directeur van de Efteling, maakte een opmerking over de dubbel geparkeerde auto van de man. Het 51-jarige heethoofd pikte dat niet, trapte even later de kantoordeur in en stormde naar binnen.

Wat volgde was een worsteling. De man uit Venlo moest worden behandeld in het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder is Beck nog "te aangeslagen" om op het incident te reageren.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be