Walibi Holland

Enorme drukte in Walibi Holland: pretpark twee dagen lang uitverkocht

20-10-2019, 14:04 uur | Reacties

Walibi Holland is dit hele weekend uitverkocht dankzij de populaire Halloween Fright Nights. Gisteravond werd het maximale aantal verkochte tickets bereikt en ook voor vandaag zijn geen entreebewijzen meer verkrijgbaar. Het attractiepark is helemaal vol. Dat zorgt traditiegetrouw voor gigantische wachtrijen, overvolle paden en lange files op de parkeerplaats.

Tijdens de halloweenperiode zijn tickets alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. De kassa's blijven dicht. "We hebben de verkoop voor vanavond nu al stopgezet omdat we al uitverkocht zijn", laat een woordvoerster aan Looopings weten. Abonnementhouders zijn nog wel welkom. Bij de nieuwe achtbaan Untamed bedraagt de wachttijd vanmiddag twee uur.


ZIE OOK: Fright Nights te eng? Nu ook Halloween voor kinderen in Walibi

Walibi maakt zelf geen exacte bezoekersaantallen bekend. Over het algemeen geldt dat er op drukke dagen zo'n 23.000 bezoekers langskomen. Nieuw is dat er dit jaar ook speciale tickets verkocht worden voor kinderevenement Halloween Spooky Days. "We weten dat deze bezoekers - gezinnen met kinderen - 's avonds meestal weer vertrekken." De Halloween Fright Nights duren van 18.00 tot 23.00 uur.

Doorstroming
Volgens de voorlichtster is het "gezellig druk" in Walibi. "We letten erop dat de doorstroming in het park gewoon doorgaat, zonder dat de bezoekers er last van hebben." Voor volgende week zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Dan vinden de Fright Nights plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Vorig jaar was het attractiepark op één dag in de halloweenperiode uitverkocht, namelijk op de allerlaatste zaterdag.

ZIE OOK: Video: Walibi Holland presenteert nieuwe scare zones van Halloween Fright Nights 2019

Reacties