Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling apetrots op 'afzichtelijke' eetkarren

19-06-2012, 21.31 uur

Sinds een paar weken rijden er vier eetkarren door de Efteling. Ordinaire vrachtwagens waaruit worst, bier, schnitzels en sandwiches worden verkocht. Het zijn de paradepaardjes van directeur Bart de Boer, en de Efteling is er maar wat trots op.

Zo trots zelfs dat vandaag besloten werd om alsnog een persbericht aan "het internationale fenomeen" te wijden. Daar waar de ingrijpende en zeer geslaagde restyling van restaurant de Steenbok werd doodgezwegen, komt het park woorden tekort om de genialiteit van de voedselvehikels te beschrijven.

Met zinnen als "De horecacommunicatie wordt door de grafische vormen en teksten op de truck verder versterkt" dacht de Efteling het Nederlandse journaille helemaal in te pakken. In plaats daarvan kwam er alleen respons van de fanbase op Facebook. Hordes mensen namen tot nu toe al de moeite om het ondoordachte concept tot de grond toe af te branden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be