Nieuws

Horrorcircus strijkt neer in Brabant: 'Bloedstollend spektakel'

22-10-2019, 09.25 uur | Reacties

Wie gek is op Halloween maar de buik vol heeft van spookhuizen, kan deze herfst terecht in de Brabantse plaats Valkenswaard. Daar strijkt een heus horrorcircus neer. Toeschouwers kunnen kijken naar een tachtig minuten durende voorstelling met griezels die bijzondere acts opvoeren. De organisatie spreekt over een "bloedstollend en hoogstaand visueel spektakel".

De show wordt Circus of Torment genoemd. "Het is echt iets unieks in de Benelux", vertelt initiatiefnemer en regisseur Michaël Betrian aan Looopings. "Een combinatie van Fright Nights en een avondje circus. We hebben internationale artiesten en dertig kostuums en maskers die speciaal voor ons zijn gemaakt in de Verenigde Staten."


ZIE OOK: Video: pretparkvloggers schrikken zich rot in spookhuizen Movie Park

De show duurt twee keer veertig minuten. "Er zit ook veel humor in", aldus Betrian. In de pauze worden de bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd door scare actors.

Tickets
Circus of Torment is dagelijks te zien van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 3 november, met uitzondering van 28 en 29 oktober. De productie start steeds om 20.00 uur. Tickets kosten 20 euro aan de kassa en 17 euro via de website circusoftorment.com.ZIE OOK: 130 vrijwilligers runnen groot halloweenevenement in Brabant

Reacties