Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Veel stormschade door windhoos in Plopsaland De Panne

15-10-2019, 16.20 uur

Een zware storm heeft afgelopen nacht veel schade aangericht in attractiepark Plopsaland De Panne. Het Vlaamse pretpark werd getroffen door een enorme windhoos, waardoor bomen omwaaiden en decoraties afbraken. Dat is te zien op foto's.

"De windhoos heeft een spoor van vernieling achtergelaten in het park", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Naast de omgewaaide bomen zijn ook parasols, panelen en meubelstukken beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden.

Plopsaland zou vandaag sowieso gesloten blijven. "We zijn hard bezig om alles op te ruimen, zodat het park morgen weer open kan." Enkele beschadigde beelden zijn al weggehaald. "Die hebben we achter de schermen geplaatst om te zien of we die nog kunnen herstellen."

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be