Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dode en gewonde bij dramatisch ongeluk met zweefmolen in Frankrijk

15-10-2019, 11.04 uur

Bij een dramatisch ongeluk op een Franse kermis is een 24-jarige vrouw om het leven gekomen. Ze zat maandagavond in de zweefmolen Sky Flyer toen ze door een harde klap uit het bakje viel, samen met een medepassagier. Naar verluidt werd de molen geraakt door de arm van een naastgelegen attractie: de thrillride Intoxx.

Het slachtoffer was al overleden toen de hulpdiensten arriveerden. Een 20-jarige vrouw die naast haar zat, raakte ernstig gewond. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vier personen zijn aangehouden. Het gaat om de eigenaren en uitbaters van de twee kermisattracties.

Het incident gebeurde op de kermis in de gemeente Firminy, gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Beide attracties beschikten wel over de juiste vergunningen.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be