Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris maakt nieuwe naam van Studio Tram Tour bekend

15-10-2019, 10.41 uur | Reacties

De attractie Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Paris ondergaat binnenkort een transformatie. Komende zomer krijgt de familieattractie in het Walt Disney Studios Park een ander thema en een nieuwe naam. Dat wordt Cars Route 66 Road Trip, gebaseerd op de Cars-animatiefilms van Pixar.

De officiƫle beschrijving gaat als volgt: "Hou je vast, want Cars-sterren Lightning McQueen en Mater nemen je mee op een reis voor de hele familie, waarbij je de natuurlijke en technische wonderen van de legendarische Route 66 ontdekt."

Op een nieuwe plattegrond in een reisbrochure voor 2020 staat de attractie al ingetekend. Daaruit blijkt dat de route van de tour straks een stuk korter wordt. Bovendien komt het station te liggen in themagebied Toy Story Playland, om ruimte te maken voor de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Nu stappen bezoekers nog in naast The Twilight Zone Tower of Terror.

Verbouwing
Plannen voor de verbouwing van achttien jaar oude Studio Tram Tour kwamen afgelopen voorjaar al naar buiten, toen nog zonder de nieuwe naam. Afgelopen weekend ging een andere Cars-attractie in hetzelfde park weer open na een negen maanden durende renovatie: de kindermolen Cars Quatre Roues Rallye.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be