Disneyland Paris

Disneyland Paris maakt nieuwe naam van Studio Tram Tour bekend

15-10-2019, 10.41 uur | Reacties

De attractie Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Paris ondergaat binnenkort een transformatie. Komende zomer krijgt de familieattractie in het Walt Disney Studios Park een ander thema en een nieuwe naam. Dat wordt Cars Route 66 Road Trip, gebaseerd op de Cars-animatiefilms van Pixar.

De officiƫle beschrijving gaat als volgt: "Hou je vast, want Cars-sterren Lightning McQueen en Mater nemen je mee op een reis voor de hele familie, waarbij je de natuurlijke en technische wonderen van de legendarische Route 66 ontdekt."


ZIE OOK: Disneyland Paris onthult ontwerp voor Frozen-themagebied

Op een nieuwe plattegrond in een reisbrochure voor 2020 staat de attractie al ingetekend. Daaruit blijkt dat de route van de tour straks een stuk korter wordt. Bovendien komt het station te liggen in themagebied Toy Story Playland, om ruimte te maken voor de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Nu stappen bezoekers nog in naast The Twilight Zone Tower of Terror.

Verbouwing
Plannen voor de verbouwing van achttien jaar oude Studio Tram Tour kwamen afgelopen voorjaar al naar buiten, toen nog zonder de nieuwe naam. Afgelopen weekend ging een andere Cars-attractie in hetzelfde park weer open na een negen maanden durende renovatie: de kindermolen Cars Quatre Roues Rallye.

ZIE OOK: Studio Tram Tour in Disneyland Paris krijgt Cars-thema

Reacties