Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Toverland presenteert speciale watershow tijdens Halloween Nights

14-10-2019, 13:06 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Tijdens de Halloween Nights in Toverland is dit jaar een speciale watershow te zien. Het attractiepark ontwikkelde een halloweenversie van het ruim zeven minuten durende fonteinenspektakel Katara - Fountain of Magic. De gebruikelijke muziek maakt dan plaats voor vrolijke Mexicaanse deuntjes.

Katara is op halloweenavonden onderdeel van de scare zone Fiesta de Los Muertos, gebaseerd op het Mexicaanse dodenfeest Día de Muertos. "We nemen de watershow voor het eerst mee in het thema van de zone", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De felle kleuren van de show passen daar perfect bij."


ZIE OOK: Foto's: zo eng zijn de Halloween Nights 2019 in Toverland

Overdag staat de normale versie van Katara op het programma, met de muziek van het themagebied Magische Vallei. Die soundtrack werd gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore. De aangepaste versie, die wordt aangekondigd als de 'Halloween Editie' van Katara, wordt vertoond om 19.30, 20.30, 21.30 en 22.30 uur.

Vuurwerk
Er zijn dit jaar nog zeven Halloween Nights in Toverland. Alle avonden worden afgesloten met een vuurwerkshow in entreegebied Port Laguna.

ZIE OOK: Halloween Nights in Toverland met walkthrough-attractie door de bossen

Reacties