Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland presenteert speciale watershow tijdens Halloween Nights

14-10-2019, 13.06 uur

Tijdens de Halloween Nights in Toverland is dit jaar een speciale watershow te zien. Het attractiepark ontwikkelde een halloweenversie van het ruim zeven minuten durende fonteinenspektakel Katara - Fountain of Magic. De gebruikelijke muziek maakt dan plaats voor vrolijke Mexicaanse deuntjes.

Katara is op halloweenavonden onderdeel van de scare zone Fiesta de Los Muertos, gebaseerd op het Mexicaanse dodenfeest Día de Muertos. "We nemen de watershow voor het eerst mee in het thema van de zone", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "De felle kleuren van de show passen daar perfect bij."

Overdag staat de normale versie van Katara op het programma, met de muziek van het themagebied Magische Vallei. Die soundtrack werd gecomponeerd door het Duitse bedrijf IMAscore. De aangepaste versie, die wordt aangekondigd als de 'Halloween Editie' van Katara, wordt vertoond om 19.30, 20.30, 21.30 en 22.30 uur.

Vuurwerk
Er zijn dit jaar nog zeven Halloween Nights in Toverland. Alle avonden worden afgesloten met een vuurwerkshow in entreegebied Port Laguna.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be