Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vertoont drie verschillende Aquanura-shows per dag

14-10-2019, 00.08 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling verrast bezoekers dit najaar met drie verschillende Aquanura-shows per dag. Tijdens de Nederlandse en Belgische herfstvakanties worden alle varianten van het fonteinenspektakel achter elkaar opgevoerd. Dat gebeurt normaal gesproken alleen op geselecteerde dagen in juli en augustus.

Er bestaan drie verschillende Aquanura-watershows: de Eerste Efteling Symfonie, de Tweede Efteling Symfonie en een versie gemaakt door dj Tiësto. Tot en met zondag 3 november starten de eerste twee symfonieën respectievelijk om 19.00 en 19.30 uur, gevolgd door de Tiësto-show om 20.15 uur.

De Efteling is in die periode elke dag tot 20.00 uur geopend. Er wordt dan ook een hogere entreeprijs gehanteerd, gelijk aan die van de zomermaanden. Bezoekers betalen 42 euro aan de kassa en 40 euro op internet.

Muziek
In de Eerste Efteling Symfonie zit de muziek van onder meer Villa Volta, De Indische Waterlelies, Carnaval Festival, Raveleijn en het Spookslot. De Tweede Efteling Symfonie bestaat onder andere uit Fata Morgana, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak.

Een andere grote Efteling-show is momenteel niet te zien. Vanwege een technisch defect kan de paardenshow Raveleijn al meer dan twee maanden niet opgevoerd worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be