Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Efteling vertoont drie verschillende Aquanura-shows per dag

14-10-2019, 00:08 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

De Efteling verrast bezoekers dit najaar met drie verschillende Aquanura-shows per dag. Tijdens de Nederlandse en Belgische herfstvakanties worden alle varianten van het fonteinenspektakel achter elkaar opgevoerd. Dat gebeurt normaal gesproken alleen op geselecteerde dagen in juli en augustus.

Er bestaan drie verschillende Aquanura-watershows: de Eerste Efteling Symfonie, de Tweede Efteling Symfonie en een versie gemaakt door dj Tiësto. Tot en met zondag 3 november starten de eerste twee symfonieën respectievelijk om 19.00 en 19.30 uur, gevolgd door de Tiësto-show om 20.15 uur.


ZIE OOK: Efteling-show Raveleijn al maanden niet te zien: draak wordt opgeknapt

De Efteling is in die periode elke dag tot 20.00 uur geopend. Er wordt dan ook een hogere entreeprijs gehanteerd, gelijk aan die van de zomermaanden. Bezoekers betalen 42 euro aan de kassa en 40 euro op internet.

Muziek
In de Eerste Efteling Symfonie zit de muziek van onder meer Villa Volta, De Indische Waterlelies, Carnaval Festival, Raveleijn en het Spookslot. De Tweede Efteling Symfonie bestaat onder andere uit Fata Morgana, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak.

Een andere grote Efteling-show is momenteel niet te zien. Vanwege een technisch defect kan de paardenshow Raveleijn al meer dan twee maanden niet opgevoerd worden.

ZIE OOK: Efteling volgend jaar langer open in herfst- en kerstvakantie

Reacties